top of page

Idrettsspesifikk fysisk testing

SIL Friidrett

Utøvere fra SIL friidrett sin "Stor gruppe" ble i januar testet spesifikt i vårt testprogram ved Helsehuset Greaaker. Testrunden ble gjennomført til imponerende gode resultater fra de fremadstormende friidrettsutøverne. Det er tydelig at det jobbes seriøst og målrettet i klubben. Vi testet relevant styrke, spenst og balanse og resultatene skal brukes i evaluering og oppfølging av utøvere både individuelt og på gruppenivå. Neste runde med testing gjennomføres når det nærmer seg sommersesong for friidrettsutøverne.

Testene ble utført av fysioterapeutene Marianne T. Eriksen og Kim A. Talgø. På bildet ser vi sprinter Magdeli Støten teste på vår kraftplattform fra HUR. Se flere bilder i galleriet nederst i artikkelen.

Testing med skreddersøm Vårt testregime er gjennomarbeidet med spesifikke og standardiserte tester som gjør det mulig å skreddersy testregime etter idrett, utøver eller personlige ønsker. Vi kan teste lag, grupper, enkeltutøvere eller mosjonister, hvor utvalget på tester bestemmes ut fra våre anbefalinger inn mot idrett og prestasjon, eller basert på dine ønsker om du har satt deg dine egne treningsmål. Testene blir alltid utført av fysioterapeuter med god kompetanse innenfor feltet.

Ta kontakt med oss om spørsmål vedrørende testing for deg eller ditt idrettslag.

Aktuelle artikler
Siste artikler
Arkiv
Sorter etter tags
Følg oss
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page