Idrettsspesifikk fysisk testing

SIL Friidrett

Utøvere fra SIL friidrett sin "Stor gruppe" ble i januar testet spesifikt i vårt testprogram ved Helsehuset Greaaker. Testrunden ble gjennomført til imponerende gode resultater fra de fremadstormende friidrettsutøverne. Det er tydelig at det jobbes seriøst og målrettet i klubben. Vi testet relevant styrke, spenst og balanse og resultatene skal brukes i evaluering og oppfølging av utøvere både individuelt og på gruppenivå. Neste runde med testing gjennomføres når det nærmer seg sommersesong for friidrettsutøverne.

Testene ble utført av fysioterapeutene Marianne T. Eriksen og Kim A. Talgø. På bildet ser vi sprinter Magdeli Støten teste på vår kraftplattform fra HUR. Se flere bilder i galleriet nederst i artikkelen.

Testing med skreddersøm Vårt testregime er gjennomarbeidet med spesifikke og standardiserte tester som gjør det mulig å skreddersy testregime etter idrett, utøver eller personlige ønsker. Vi kan teste lag, grupper, enkeltutøvere eller mosjonister, hvor utvalget på tester bestemmes ut fra våre anbefalinger inn mot idrett og prestasjon, eller basert på dine ønsker om du har satt deg dine egne treningsmål. Testene blir alltid utført av fysioterapeuter med god kompetanse innenfor feltet.

Ta kontakt med oss om spørsmål vedrørende testing for deg eller ditt idrettslag.

Aktuelle artikler
Siste artikler
Arkiv
Sorter etter tags
Følg oss
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Vi har åpent alle hverdager 0800 - 1600.

Enkelte behandlere vil etter avtale kunne ta i mot pasienter utover åpningstidene.

 Eikveien 22, 1718 Greåker

Midt mellom Fredrikstad og Sarpsborg  

NB. Bedriftshelsetjenesten Ringvoll og Høyden har samme adresse, men eget telefonnummer: 69 25 31 06

* Ved henvendelese på e-post eller kontaktskjema vil du bli kontaktet innen to virkedager. Hvis det haster, eller ved avbestilling, ring vårt telefonnummer eller kontakt din behandler direkte. Resepsjonen er bemannet mandag-fredag 0900-1400, og det vil i dette tidsrommet primært være enklere å komme gjennom per telefon.