top of page

MediYoga for nybegynnere - oppstart torsdag 12. januar

Dette er kurset for deg som er nybegynner og som har lyst til å erfare hva MediYoga er.

Lokalene hvor mediyoga holdes ved Helsehuset

MediYoga er en terapeutisk yogaform som passer for alle. Med enkle yogaøvelser og pusteteknikker som kombineres med meditasjon og mantra blir kroppens funksjoner stimulert, sirkulasjonen øker og du balanseres på alle plan både fysisk, emosjonelt og mentalt. Alle øvelsene gjøres med utgangspunkt i den enkeltes kapasitet og evne. Kom som du er! Du behøver ikke være spesielt myk eller godt trent for å delta på MediYoga for nybegynnere. Det går også fint å gjøre øvelsene sittende på stol. Mediyoga blandet gruppe (både menn og kvinner): Torsdager kl 1900 - 2015

Mediyoga for menn: Torsdager kl 2030 - 2145

Kursstart: 12. januar - 6. april Kursavgift kr. 2.200,- Kurset går over 11 økter. Ingen yoga i uke 5 og uke 8. Lærer: Frode Henriksen (les mer om Frode her) Sted: Helsehuset Greaaker Påmelding til Frode Henriksen: Tlf: 45 95 04 50 eller E-post: frode@prana.no

Du kan også finne arrangementet på facebook her.

Aktuelle artikler
Siste artikler
Arkiv
Sorter etter tags
Følg oss
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page