Sunn mat og tilpasset trening for mor og baby


Under graviditeten blir kroppen utsatt for store endringer over kort tid, derfor er det viktig med øvelser og trening som kan styrke kroppen slik at man kan unngå plager.

Madelen snakker om trening under og etter svangerskapet. Her har vi fokus på mage, pust, bekkenbunn og korsrygg da dette er viktig områder som blir utsatt for større belastning. Forskning viser at trening kan være med å bidra til ett svangerskap med mindre plager, lettere fødsel og kunne takle en hektisk barselstid bedre (les mer her).

Hva mor spiser i svangerskapet og under amming er helt avgjørende for hvordan du og babyen din har det. Det er viktig å tilføre kroppen den næringen den trenger for en god ernæringsstatus. Randi anbefaler derfor å starte med gode vaner i kostholdet allerede mens du er gravid, slik at du vet at du og barnet ditt får i dere nok næringsstoffer. På dette kurset får dere tips og enkle grep til et balansert og godt kosthold med fargerik og blodsukkervennlig mat kroppen blir glad av.

Alle deltagerne får med seg øvelser hjem samt 25% rabatt på førstegangskonsultasjon hos osteopat og ernæringsrådgiver på Helsehuset Greaaker.

Pris: 495,-

Tid: Dato kommer for nytt kurs

Sted: Helsehuset Greaaker

Påmelding på e-post: madelen@tindlund.no

Aktuelle artikler
Siste artikler
Arkiv
Sorter etter tags
Følg oss
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Vi har åpent alle hverdager 0800 - 1600.

Enkelte behandlere vil etter avtale kunne ta i mot pasienter utover åpningstidene.

 Eikveien 22, 1718 Greåker

Midt mellom Fredrikstad og Sarpsborg  

NB. Bedriftshelsetjenesten Ringvoll og Høyden har samme adresse, men eget telefonnummer: 69 25 31 06

* Ved henvendelese på e-post eller kontaktskjema vil du bli kontaktet innen to virkedager. Hvis det haster, eller ved avbestilling, ring vårt telefonnummer eller kontakt din behandler direkte. Resepsjonen er bemannet mandag-fredag 0900-1400, og det vil i dette tidsrommet primært være enklere å komme gjennom per telefon.