Gi kroppen en skikkelig kickstart med Sprudlende Sunn 10-dagers meny!


Vår ernæringsrådgiver Randi Flesjø har sammen med sin kollega Linn Hansen utviklet en detaljert kostholdsplan med oppskrifter for deg som ønsker en livsstilsendring og en god start for et optimalt kosthold.

Menyen har fokus på ren og naturlig mat kroppen blir glad av. Menyen gir deg den lille kickstarten du trenger for å løfte kostholdet til nye høyder. Vi opplever at etter en kickstart nullstiller kroppen seg og endringer oppleves mye enklere. Ønsker du en livsstilsendring kan en kickstart være løsningen for deg. Vår meny er kaloriberegnet og gir deg en god dose bra næring.

MENYEN VIL KUNNE GI DEG

• Kickstart på vektnedgangen

• Energi og overskudd

• Bedret fordøyelse

• Hjelper kroppen å kvitte seg med avfallsstoffer

• Bedret søvn

• Stabilt blodsukker

• Hormonell balanse

• Lite søtsug

• Bedre hud, hår og vitalitet

• En god start for veien videre

Menyene er nøye sammensatt og anbefales å følges slavisk for best resultat. Menyene inneholder mange fine oppskrifter på alt fra smoothies, middager, supper og salater. Fokuset er mye grønnsaker og GOD næring til kroppen! Menyen er uten melk, gluten og sukker.

Menyen klikkes enkelt hjem via PayPal betaling og innen 24 timer vil du motta menyen i innboksen din. Du vil også få tilgang til en lukket facebookside hvor du står fritt til å stille de spørsmål du ønsker og få inspirasjon av andre som også følger menyen. Der vil det også jevnt komme med eksklusive tips, inspirasjon og oppskrifter i gruppen, og LIVE sendinger med mulighet for spørsmål.

Klikk hjem din drømmestart på året her!

Ønsker du videre oppfølgning etter endt meny hjelper Randi deg på veien videre. Henvend deg i vår resepsjon eller ta direkte kontakt med Randi for en oppfølgningstime.

Aktuelle artikler
Siste artikler
Arkiv
Sorter etter tags
Følg oss
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Vi har åpent alle hverdager 0800 - 1600.

Enkelte behandlere vil etter avtale kunne ta i mot pasienter utover åpningstidene.

 Eikveien 22, 1718 Greåker

Midt mellom Fredrikstad og Sarpsborg  

NB. Bedriftshelsetjenesten Ringvoll og Høyden har samme adresse, men eget telefonnummer: 69 25 31 06

* Ved henvendelese på e-post eller kontaktskjema vil du bli kontaktet innen to virkedager. Hvis det haster, eller ved avbestilling, ring vårt telefonnummer eller kontakt din behandler direkte. Resepsjonen er bemannet mandag-fredag 0900-1400, og det vil i dette tidsrommet primært være enklere å komme gjennom per telefon.