Ultralyd-diagnostikk

En undersøkelse med ultralyd innbefatter sykehistorie, relevant klinisk testing hvor man forsøker å avkrefte/ bekrefte funn med ultralyd.

For pris, se her.

For time kontakt Gert på 99 63 88 09, Didrik på 46 67 69 18, eller book online.

Gert Rood Vastveit
Fysioterapeut / Daglig leder
Didrik Mogensen
Fysioterapeut
 

Ved hjelp av ultralyd av muskel og skjelett kan vi visuelt fremstille muskler, sener, ledd og knokler på skjerm. Ultralyden brukes for å stille en best mulig diagnose, slik at optimal behandling kan gis. Videre sammenligner vi alltid funnene vi gjør med frisk side for å se om avvikene er relevante for plagene til pasienten.

En undersøkelse med ultralyd innbefatter sykehistorie, relevant klinisk testing hvor man forsøker å avkrefte/ bekrefte funn med ultralyd. Er du henvist av ekstern aktør blir det sendt brev til henviser om tiltak og funn.

Mer informasjon om ultralyd finner du på www.ultralydscanning.no

Se videoklipp av Ultralydsundersøkelse:

 

Vi har åpent alle hverdager 0800 - 1600.

Enkelte behandlere vil etter avtale kunne ta i mot pasienter utover åpningstidene.

 Eikveien 22, 1718 Greåker

Midt mellom Fredrikstad og Sarpsborg  

NB. Bedriftshelsetjenesten Ringvoll og Høyden har samme adresse, men eget telefonnummer: 69 25 31 06

* Ved henvendelese på e-post eller kontaktskjema vil du bli kontaktet innen to virkedager. Hvis det haster, eller ved avbestilling, ring vårt telefonnummer eller kontakt din behandler direkte. Resepsjonen er bemannet mandag-fredag 0900-1400, og det vil i dette tidsrommet primært være enklere å komme gjennom per telefon.