Styrkeuka 2020 (uke 43).

Helsedirektoratet, sammen med flere andre aktører har satt i gang en felles dugnad, med fokus på å fremme styrketrening. Dette skal foregå i uke 43 og Helsedirektoratet ønsker at fokuset på styrketrening skal handle om helse og funksjon.

I 2014 publiserte Helsedirektoratet oppdaterte anbefalinger på fysisk aktivitet for voksne og eldre.

- Det anbefales at fysisk aktivitet bør utføres to eller flere dager i uken, med øvelser som gir økt muskelstyrke til store muskelgrupper.

-Det er aldri for sent å begynne og trene styrke, det virker uansett alder.

-4 øvelser, 2 ganger i uken er nok.


Vi på Helsehuset Greåker ønsker å bidra på denne dugnaden. Derfor vil vi lage 2 styrkeprogram som alle kan benytte seg av. De vil være tilgjengelige i resepsjonen på Helsehuset Greåker i uke 43.

Vår Fysioterapeut Marianne Thomesen Eriksen vil også tilby en GRATIS styrke trening i uke 43. Dette vil være en gruppetrening som gjennomføres i vår funksjonelle treningspark ute, onsdag 21 oktober kl. 07.30.


Marianne Thomesen Eriksen vil tilpasse trening til alle som deltar. Hun ønsker at alle skal oppleve mestring og styrke trening på sitt nivå. Målet er å vise ett utvalg av ulike styrkeøvelser som kan være med på å fremme hverdags funksjon og generell fysisk form. DETTE ER ET TILBUD FOR ALLE !


Gi beskjed om du ønsker å delta ( akupunktur@tindlund.no eller ring 69 14 48 40).

Aktuelle artikler
Siste artikler
Arkiv
Sorter etter tags
Følg oss
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon