Styrkeuka 2020 (uke 43).

Helsedirektoratet, sammen med flere andre aktører har satt i gang en felles dugnad, med fokus på å fremme styrketrening. Dette skal foregå i uke 43 og Helsedirektoratet ønsker at fokuset på styrketrening skal handle om helse og funksjon.

I 2014 publiserte Helsedirektoratet oppdaterte anbefalinger på fysisk aktivitet for voksne og eldre.

- Det anbefales at fysisk aktivitet bør utføres to eller flere dager i uken, med øvelser som gir økt muskelstyrke til store muskelgrupper.

-Det er aldri for sent å begynne og trene styrke, det virker uansett alder.

-4 øvelser, 2 ganger i uken er nok.


Vi på Helsehuset Greåker ønsker å bidra på denne dugnaden. Derfor vil vi lage 2 styrkeprogram som alle kan benytte seg av. De vil være tilgjengelige i resepsjonen på Helsehuset Greåker i uke 43.

Vår Fysioterapeut Marianne Thomesen Eriksen vil også tilby en GRATIS styrke trening i uke 43. Dette vil være en gruppetrening som gjennomføres i vår funksjonelle treningspark ute, onsdag 21 oktober kl. 07.30.


Marianne Thomesen Eriksen vil tilpasse trening til alle som deltar. Hun ønsker at alle skal oppleve mestring og styrke trening på sitt nivå. Målet er å vise ett utvalg av ulike styrkeøvelser som kan være med på å fremme hverdags funksjon og generell fysisk form. DETTE ER ET TILBUD FOR ALLE !


Gi beskjed om du ønsker å delta ( akupunktur@tindlund.no eller ring 69 14 48 40).

Aktuelle artikler
Siste artikler
Arkiv
Sorter etter tags
Følg oss
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Vi har åpent alle hverdager 0800 - 1600.

Enkelte behandlere vil etter avtale kunne ta i mot pasienter utover åpningstidene.

 Eikveien 22, 1718 Greåker

Midt mellom Fredrikstad og Sarpsborg  

NB. Bedriftshelsetjenesten Ringvoll og Høyden har samme adresse, men eget telefonnummer: 69 25 31 06

* Ved henvendelese på e-post eller kontaktskjema vil du bli kontaktet innen to virkedager. Hvis det haster, eller ved avbestilling, ring vårt telefonnummer eller kontakt din behandler direkte. Resepsjonen er bemannet mandag-fredag 0900-1400, og det vil i dette tidsrommet primært være enklere å komme gjennom per telefon.