top of page

Gratis webinar - "Bli glad i Burde-Berta di."


Har du fått med deg at jeg har et gratis minikurs om stressmestring på onsdag 29. januar klokka 20.00?


Litt om minikurset: Er du som meg og de fleste jeg kjenner, har du sikkert mange tanker om hva du bør gjøre eller hvordan du bør være. Disse tankene skal du ikke bli kvitt, men du kan lære deg å bli bevisst på dem og hvordan du kan bruke dem slik at du ikke sliter deg ut. Akkurat det er det mange som gjør. Kanskje kjenner du deg igjen?


Det er ikke hva du gjør du blir utmattet av, men hva du tenker du bør gjøre.


Jeg har utviklet et stressmestringsverktøy som er helt genialt, og som jeg vil lære deg. Det er til og med et morsomt verktøy som kan gjøre det lettere for deg å ta tak i dine sårbare sider.


Om du ikke har fått med deg dette kan du melde deg på i linken under og bli med onsdag den 29.01.20 klokka 20.00.


Det er helt gratis og varer i omkring en time på nett. Du trykker på linken, registrerer deg og får påminnelse om minikurset på onsdag. Du kan sitte i din egen stue og se meg på din datamaskin eller mobil. Du ser meg, og ingen ser deg!

https://events.genndi.com/reg…/818182175026325944/0267341dd0


Jeg gleder meg til å fortelle deg mer. Håper vi ses!

Klem fra Lene Sofie, Hverdagsterapeuten

Aktuelle artikler