top of page

Bli med i medlemsportalen "Burde-Bertene"!

 WOW - på onsdag hadde jeg webinaret "Bli glad i Burde-Berta". Det var flere hundre påmeldte og vi var en fantastisk gjeng med flotte Burde - Berter.


Mot slutten av webinaret presenterte jeg min ferske medlemsportal: Burde-Bertene.

Jeg ga et introduksjonstilbud. Dette tilbudet vil vare ut uke 5.


Her vil du få de beste verktøyene jeg har brukt mer enn 15 år på å utvikle gjennom tusenvis av terapisamtaler. Denne kunnskapen kan du bruke resten av ditt liv og til en brøkdel av hva det ville kostet å lære i terapirommet.


Burde-Bertene er et felleskap der du vil lære hvordan du kan bli kjent med Burde-Berta, slik at hun ikke sliter deg ut. Det som er helt fantastisk er at du ikke vil gjøre det alene! Du vil gjøre det sammen med en gjeng andre herlige Burde-Berter! Dere skal få god veiledning og masse nyttig kunnskap av meg som deres veileder gjennom månedene.


Jeg hjelper deg til å bli kjent med din Burde-Berte.

Det er ingen kvikk fiks å bli glad i din Burde-Berte, derfor har du tilgang til medlemsportalen ett halvt år om gangen. Med små steg og masse påfyll vil det ikke kreve altfor mye i din hverdag. Det beste av alt er at du ikke er alene, for du gjør det sammen med alle de andre fine Burde-Bertene!


Medlemsprisen for et halvt år er kun 2990 kroner. Meld deg på her.


Men husk å gjøre det raskt. Tilbudet forsvinner snart. En månedlig videosnutt, der du lærer mer om stressmestring og sunn selvfølelse.

Her skal du lære mye om selvfølelse, din ryggsekk og historie, om valg og prioriteringer, hvem du blir i møte med andre mennesker, hvordan utvikle en sunn indre dialog og hvordan kommunisere med og bevare gode relasjoner og mye mye mer. 


Ukentlige livesendinger, der du kan få direkte støtte fra meg på utfordringer i forhold til din Burde-Berte.

Vi tar utgangspunkt i Masterplan for Burde-Berta, der vi sammen passer på hvordan du prioriterer i din hverdag. Da vil vi hjelpe hverandre til å passe på at hvile, aktivitet, gøy og gode relasjoner blir prioritert i ukeplanen din. Vi har livesending hver mandag kveld klokka 20.00, så det er en knallstart på uka! Livesendingen tar en halvtime, så det tar ikke mye av kvelden din. 


Bonus 1:Min ferske selvutviklingsbok «Positive tanker er bullshit.» Verdi 349,-

Litt om hvordan boka blir beskrevet:  

Lene Sofie har utviklet bildet om «psykiske muskler» som hjelper deg å se hvordan du kan akseptere den sårbare siden ved deg selv. Dette bildet er en rød tråd i boka, der du ser verdien i å styrke dine psykiske muskler for å få en sunn selvfølelse. Ved å styrke dine psykiske muskler blir du mer robust og tilstedeværende i ditt liv.

 I boka deler hun på en ekte og nær måte flere lærerike terapihistorier om mennesker som utad virker sterke og som lenge har prøvd å håndtere sine vonde følelser og tunge tanker på egenhånd. De har skammet seg og holdt det sårbare for seg selv helt til det har utviklet seg til angst - og depresjonslignende symptomer. Sammen med terapeuten Lene Sofie får de hjelp til å bli kjent med sine sårbare sider. 


Du vil kjenne deg igjen og få kunnskap og verktøy som kan hjelpe deg til å styrke dine psykiske muskler. Ja, du kan risikere å bli psykisk støl!


Bonus 2:Onlinekurset KOS, Kraft Og Selvfølelse. Verdi 4990,- 

Selvutviklingskurs med seks moduler. Du vil få tilgang til ett tyvetalls videosnutter og et nedlastbart kurshefte. Du vil lære hvordan du tar kroppens signaler, følelser og tanker på alvor slik at du tar bevisste valg som er gode for deg med enkle verktøy som du kan ta i bruk med en gang.Modul 1 – Din selvfølelseModul 2 – Din historieModul 3 – Vær bevisst dine valgModul 4 – Hvem blir du i møte med andre menneskerModul 5 – Fokus på å bruke din indre dialog som din beste vennModul 6 – Veien videreBegge bonusene kan du fint bruke som supplement til medlemsportalen Burde-Bertene, så her er det mye kunnskap og inspirasjon du kan kose deg med! Som terapeut og kursholder er jeg opptatt av at alt jeg lager kan relateres til stressmestring og sunn selvfølelse. 


Fellesskapet hos Burde – Bertene vil utvikle seg i møte med dere, og du skal ikke se bort fra at overraskelser dukker opp i løpet av vårt halvår sammen.


Les mer og meld deg på her om du vil være med på å gjøre 2020 til et godt år for deg og Burde-Berta di!


Husk at tilbudet kun varer ut denne uken!


Klem fra Lene Sofie 


Aktuelle artikler