Er du ei Burde-Berte?

Er du ei Burde-Berte? Ei som hele tida tenker på alt du burde eller må gjøre?

  • Du burde trent oftere og gått ned et par kilo?

  • Du burde besøkt foreldrene dine oftere?

  • Du burde vært mer effektiv på jobb?

For ikke å snakke om alt du ikke burde ha vært eller ha gjort?

  • Du burde ikke sittet og sett så lenge på tv i går?

  • Du burde ikke spist den sjokoladen i sta?

  • Du burde ikke ha vært så utålmodig mot barna?

Er du klar over hvor energitappende burde - tanker kan være? De kan bidra til at din kritiker blir sterk, du får uro og lite energi etter hvert. Som du kanskje vet, er jeg opptatt av å utvikle verktøy og bilder, som kan hjelpe deg til å få sunnere selvfølelse. I sommer ble figuren Burde-Berta født, og hun har allerede hjulpet mange av mine klienter og kursdeltakere. Dette er en ufarlig og genial måte å ta tak i din psykiske helse. Det er med stor glede at jeg presenterer for deg mitt helt ferske kurs; "Dans med Burde-Berta".

Dette kurset hjelper deg til å ta føringen i dansen med Burde-Berta, slik at du får mer energi, sunnere dialog og bedre tilstedeværelse (trykk på banneret under for mer informasjon). Jeg ønsker deg hjertelig velkommen til det aller beste kurset jeg noen gang har laget! Still meg gjerne spørsmål om kurset på mail: lene@hverdagsterapeuten.no Burde - Bertekos fra Lene Sofie:)

Aktuelle artikler
Siste artikler
Arkiv
Sorter etter tags
Følg oss
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Vi har åpent alle hverdager 0800 - 1600.

Enkelte behandlere vil etter avtale kunne ta i mot pasienter utover åpningstidene.

 Eikveien 22, 1718 Greåker

Midt mellom Fredrikstad og Sarpsborg  

NB. Bedriftshelsetjenesten Ringvoll og Høyden har samme adresse, men eget telefonnummer: 69 25 31 06

* Ved henvendelese på e-post eller kontaktskjema vil du bli kontaktet innen to virkedager. Hvis det haster, eller ved avbestilling, ring vårt telefonnummer eller kontakt din behandler direkte. Resepsjonen er bemannet mandag-fredag 0900-1400, og det vil i dette tidsrommet primært være enklere å komme gjennom per telefon.