top of page

Start året med et flott, gratis webinar!

Godt nytt år – tenk januar er snart over! Hvordan har året ditt startet? Er du godt fornøyd med hverdagen eller vil du noe mer?

Bli med meg på webinar onsdag 30. januar klokka 20.00.

Da kan du bli inspirert til å fokusere på deg selv og din selvfølelse – noe jeg tenker er det aller mest grunnleggende for å få et meningsfullt liv. Rett og slett å fokusere på å være glad i deg selv og ta i det som er i hverdagen akkurat nå uten å strebe etter endring! På webinaret vil du:

  • Høre om min sterke mobbehistorie og hvordan jeg gikk fra å ha lav og usunn selvfølelse til å få en god og sunn selvfølelse.

  • Hvordan din historie bæres som en ryggsekk i hverdagen nå.

  • Lære hvordan begrepene usunn og sunn selvfølelse kan hjelpe deg til å ta grep for deg. ( I stedet for begrepene lav og god selvfølelse.)

  • Lære hvorfor det ikke alltid er sunt med positive tanker - trenden.

  • Lære hemmeligheten bak å gi god næring til sunn selvfølelse

  • Lære om psykiske muskler - en definisjon jeg har finni på sjøl

Webinaret varer rundt 90 minutter. Her kan du melde deg på. Etter å ha sittet i terapeutstolen i ti år, stortrives jeg med direkte dialog. Jeg merker at selv om jeg ikke kan se deg, opplever jeg å prate direkte til deg. Jeg håper du vil oppleve det samme når vi møtes på webinaret i kveld. Du ser på meg - ingen ser deg. Jeg håper du blir med og jeg kan love deg noen AHA – opplevelser! KOS fra Lene Sofie fra Hverdagsterapeuten

Aktuelle artikler
Siste artikler
Arkiv
Sorter etter tags
Følg oss
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page