Adventskonkurranse på Helsehuset Greaaker

Vi arrangerer adventskonkurranse på Instagram og Facebook i desemberdagene frem til jul. Premien, som trekkes ut mellom bidragene, er en Fitbit Charge 3. I tillegg til pulsmåler direkte på håndleddet, måling av søvn og antall skritt, er dette en smartklokke som du kan koble sammen med din mobiltelefon.

Alt du trenger å gjøre for å delta er å følge oss på Instagram og/eller Facebook, finn og lik konkurranseposten, og tagg 3 venner du liker å trene med. Du kan også legge ut et inspirerende treningsklipp (video) av deg selv på Instagram med #helsehusetgreaaker og #inspirerendetrening. Kanskje blir det en ekstra julegave på nettopp deg!

Alle bidrag teller, og du kan delta både på Facebook og Instagram, og ved å poste en eller flere treningsvideoer på Instagram.

På bildet: Fitbit Charge 3. Dette er nyeste Fitbit Charge-versjon. Fitbit Charge 3 har større skjerm og bedre batteri enn forgjengeren. Les eventuelt mer om test av Fitbit Charge 3 på tek.no her.

Konkurransen avsluttes 20. desember og vinner trekkes 21. desember. Vinneren vil bli annonsert på Instagram og Facebook.

NB. Premien må hentes på Helsehuset Greaaker, den sendes ikke per post.

En strålende adventstid ønskes fra alle oss på Helsehuset Greaaker.

På bildet: Noen av de ansatte på Helsehuset Greaaker.

Aktuelle artikler
Siste artikler
Arkiv
Sorter etter tags
Følg oss
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Vi har åpent alle hverdager 0800 - 1600.

Enkelte behandlere vil etter avtale kunne ta i mot pasienter utover åpningstidene.

 Eikveien 22, 1718 Greåker

Midt mellom Fredrikstad og Sarpsborg  

NB. Bedriftshelsetjenesten Ringvoll og Høyden har samme adresse, men eget telefonnummer: 69 25 31 06

* Ved henvendelese på e-post eller kontaktskjema vil du bli kontaktet innen to virkedager. Hvis det haster, eller ved avbestilling, ring vårt telefonnummer eller kontakt din behandler direkte. Resepsjonen er bemannet mandag-fredag 0900-1400, og det vil i dette tidsrommet primært være enklere å komme gjennom per telefon.