Adventskonkurranse på Helsehuset Greaaker

December 1, 2018

Vi arrangerer adventskonkurranse på Instagram og Facebook i desemberdagene frem til jul. Premien, som trekkes ut mellom bidragene, er en Fitbit Charge 3. I tillegg til pulsmåler direkte på håndleddet, måling av søvn og antall skritt, er dette en smartklokke som du kan koble sammen med din mobiltelefon.

 

Alt du trenger å gjøre for å delta er å følge oss på Instagram og/eller Facebook, finn og lik konkurranseposten, og tagg 3 venner du liker å trene med. Du kan også legge ut et inspirerende treningsklipp (video) av deg selv på Instagram med #helsehusetgreaaker og #inspirerendetrening. Kanskje blir det en ekstra julegave på nettopp deg!

 

Alle bidrag teller, og du kan delta både på Facebook og Instagram, og ved å poste en eller flere treningsvideoer på Instagram.

På bildet: Fitbit Charge 3. Dette er nyeste Fitbit Charge-versjon. Fitbit Charge 3 har større skjerm og bedre batteri enn forgjengeren. Les eventuelt mer om test av Fitbit Charge 3 på tek.no her.

 

Konkurransen avsluttes 20. desember og vinner trekkes 21. desember. Vinneren vil bli annonsert på Instagram og Facebook.

 

NB. Premien må hentes på Helsehuset Greaaker, den sendes ikke per post.

 

En strålende adventstid ønskes fra alle oss på Helsehuset Greaaker.

 

På bildet: Noen av de ansatte på Helsehuset Greaaker.

Del på Facebook
Del på Twitter
Please reload

Aktuelle artikler

Vektnedgang og trening - Et eksempel på godt samarbeid

February 6, 2019

1/9
Please reload

Siste artikler

November 12, 2019

May 27, 2019

Please reload

Arkiv