Vi ønsker Jon Åge en tørr asfalt høst


Jon Åge er pasient hos oss ved Helsehuset Greaaker etter alvorlig sykdom som har gått ut over gangfunksjon og balanse. Fysioterapeut Tommy Aasli har fulgt opp pasienten i trening med fokus på neuromuskulær trening for å gjenvinne mest mulig av gangfunksjonen.

Hjerte- og lungetrening

Et ledd i behandlingen er å legge til rette for aktiviteter som gir hjerte- og lungetrening. Da løpsaktivitet ikke er mulig for denne pasienten, er det tilpasset 3 hjulssykkel med ekstra elektrisk drahjelp. Sykkelen gir pasienten bevegelsesfrihet og sommeren som nå er på hell har gitt Jon Åge mange lange treningsøkter. Dette har gitt ham vektreduksjon og bedret kondisjon.

Vi har vært med i prosessen med tilpassing av riktig sykkel og spesialutstyr til denne.

Jon Åge er kjempefornøyd med sykkelen og gir samtidig en advarsel til alle bilister om å ta hensyn og se denne «fartsdoningen» som ligger lavt i terrenget. Han bruker refleksvest og har vimpel for å synes i terrenget.

Vi ønsker Jon Åge en tørr asfalt høst og fortsetter trening i sal med diverse utfordringer for ytterligere funksjonforbedring.

Aktuelle artikler
Siste artikler
Arkiv
Sorter etter tags
Følg oss
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Vi har åpent alle hverdager 0800 - 1600.

Enkelte behandlere vil etter avtale kunne ta i mot pasienter utover åpningstidene.

 Eikveien 22, 1718 Greåker

Midt mellom Fredrikstad og Sarpsborg  

NB. Bedriftshelsetjenesten Ringvoll og Høyden har samme adresse, men eget telefonnummer: 69 25 31 06

* Ved henvendelese på e-post eller kontaktskjema vil du bli kontaktet innen to virkedager. Hvis det haster, eller ved avbestilling, ring vårt telefonnummer eller kontakt din behandler direkte. Resepsjonen er bemannet mandag-fredag 0900-1400, og det vil i dette tidsrommet primært være enklere å komme gjennom per telefon.