top of page

Julekalender på Helsehuset Greaaker

Endelig desember og advenstid! I den forbindelse vil Helsehuset Greaaker for første gang arrangere en julekalender med masse give-aways. Hver dag i desember til og med julaften, gir vi bort en gave på facebook. For å ha mulighet til å vinne liker du og kommenterer under det aktuelle innlegget. For å se innleggene våre går du inn på facebook, søker opp Helsehuset Greaaker, og liker siden vår, eller du følger linken direkte til vår facebook-side her.

Premiene er sponset av våre medarbeidere og våre samarbeidspartnere.

Alle premier må hentes på Helsehuset Greaaker i Sarpsborg (Eikveien 22, 1718 Greåker) mot visning av legitimasjon.

God førjulstid!

Hilsen alle på Helsehuset Greaaker!

Aktuelle artikler
Siste artikler
Arkiv
Sorter etter tags
Følg oss
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page