top of page

Salming og Helsehuset Greaaker inngår samarbeide.


Terapeutene på Helsehuset Greaaker og Salming har inngått et samarbeide, og vil fremover kunne tilby et helhetlig konsept til de som ønsker råd og oppfølging i forhold til trening og utstyr. Tilbudet vil være tilgjengelig for alle, dette være seg toppidrettsutøvere, breddeidrettsutøvere eller mosjonister.

Helhetlig "No-Nonsense" konsept

Vi er glade og stolte over å ha inngått et samarbeide med Helsehuset Greaaker. Det er et solid statement for oss at Helsehuset Greaaker med sin fagkunnskap kan gå gode for Salming sine sko, både når det gjelder indoor og for løping. Det er nok et bevis på at Salming går rett vei med sin produktutvikling og sin “No Nonsense” tankegang på sine produkter, at fagpersoner innen muskel-, skjelett- og idrettsmedisin, ønsker å anbefale Salming sine sko.

Vi skal sammen gjennomføre kurs og foredrag som skal hjelpe utøvere og ikke minst ledere til å lære mer om hvordan trenings- og idrettsskader kan minimeres med rett trening og utstyr. Med dette samarbeidet vet vi at vi alltid kan henvise kunder som trenger ekstra behandling og hjelp til riktig fagpersonale ved Helsehuset Greaaker, sier Atle Wallin, som er daglig leder for Salming Norge AS .

Salming har i dag avtale med flere elitelag og landslag innenfor flere idretter som håndball, innebandy og squash. I tillegg er det flere av Norges beste løpere som bruker Salming sine sko, bl.a. årets vinner av Norseman Anne Nevin, samt Norges beste ultraløper John Strupstad.

Lokale samarbeidspartnere

Vi på Helsehuset Greaaker vil være den lokale samarbeidspartneren til Salming, og ser frem til å bistå med hjelp og kompetanse i forhold til råd om trening og forebyggende trening, løpestilsanalyser, råd om valg av utstyr og utredning og behandling ved skader. Vi vil også kunne tilby ernæringsrådgivning og psykolog/coach som en del av pakken vår. Alle kunder og utøvere som har en forbindelse og tilknytning til Salming vil kunne få den beste oppfølgingen fra behandlingsbenk til konkurranse - dette være seg utøvere innen løp, triathlon, håndball, squash og innebandy.

Gjennomført tankegang

Vi har et sterkt kompetansesenter hos oss med fysioterapeuter, kiropraktor, osteopat, ernæringsrådgiver, psykologspesialist, gestaltterapeut og fotterapeut. Vi vil kunne bistå på alle områder for en utøver, og vi liker spesielt godt Salming sin gjennomførte tankegang med fokus på “natural-running”. Dette være seg alt fra utstyr til selve løpestilen. Dette vil da også være et område hvor vi vil kunne bidra i stor grad, og det blir spennende å se hvor vi kan ta dette konseptet videre. Salming sine sko og tankegang er meget bra, og noe vi virkelig kan stå inne for. Derfor er det med stor glede vi har inngått dette samarbeidet sier Kim Talgø, som er fysioterapeut ved Helsehuset Greaaker.

Aktuelle artikler
Siste artikler
Arkiv
Sorter etter tags
Følg oss
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page