top of page

Tips på Instagram


Hver uke legger vi ut tips på Helsehuset Greaakers Instagram-konto. Over viser fysioterapeut Kim en kombinasjonsøvelse for mage, rygg og setemuskler. Våre ukentlige tips kan være alt fra treningsøvelser til hvordan du håndterer smerter osv. Tipsene leveres av våre godt kvalifiserte medarbeidere. Følg oss på Instagram, for å få kontinuerlige oppdateringer. Tidligere tips vi har kommet med ligger tilgjengelig hvis du går inn Helsehuset Greaakers profil. Følg linken under eller søk "helsehusetgreaaker" på Instagram.

Du kan også følge Helsehuset Greaaker på facebook, hvor vi legger ut artikler, bilder og annet nytt fra klinikken. Følg linken under eller gå inn på facebook og søk "Helsehuset Greaaker". Lik siden og du vil automatisk få oppdateringer i din feed på facebook.

Aktuelle artikler
Siste artikler
Arkiv
Sorter etter tags
Følg oss
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page