top of page

Kjære Yogainteresserte!


Nå nærmer det seg siste kursuke dette semesteret og Yogaskolen i Sarpsborg takker for nok et flott yogahalvår. Fra høsten av samler vi alle kursene våre på Helsehuset Greaaker og Frode Henriksen overtar som ny daglig leder av Yogaskolen i Sarpsborg. De nye kursene starter i uke 34 og vi håper at vi ser mange av dere til høsten. Både Frode og Vigdis er forøvrig ferdig utdannet MediYoga lærer- og terapeut denne våren.

Timeplan høsten 2017 på Helsehuset Greaaker

(Ingen yoga i høstferien uke 40)

Påmelding til alle kurs skjer til Frode,

e-post: frode@prana.no / tlf. 45 95 04 50

eller direkte til yogalærer.

Vigdis Leiulfsrud: tlf. 41 30 76 35

Liv Førrisdal: tlf. 90 06 12 17

Sommeravslutning med Gongbad på Helsehuset Greaaker

Gi deg selv en unik og avspent opplevelse og gå sommeren i møte med alle kroppens celler vibrert i balanse!

Et Gong Bad er en konsert, meditasjon, avspenning og terapi. Alt på en gang! Gong Bad har ingenting med vann å gjøre. Et Gong Bad er en vakker, meditativ opplevelse der hele du blir badet i lydvibrasjonene fra hellige gonger, syngeboller og andre vakre instrumenter. Instrumentene og særlig gongen lager lyder de fleste av oss ikke har hørt maken til før. Hjernen/sinnets naturlige reaksjon på all lyd er å finne logikk i lyden. Gongen overgår sinnets kapasitet til logikk og tvinger det til å spenne av – noe som gjør at man kan komme inn i en dyp meditativ tilstand under et Gong Bad.

Tid: Fredag 16 juni. Kl 17.00-18.30. Begrenset antall plasser, meld deg på!

Investering: 250 kr i kontant eller til kontonummer 9801 26 70249.

Påmelding via e-post: frode@prana.no 

Påmelding via SMS: 459 50 450. Påmelding er bindende og nødvendig.

Med ønske om en riktig god sommer!

Namasté

Frode, Liv, Vigdis, Omar og Grete.

Tlf. 45 95 04 50

Aktuelle artikler
Siste artikler
Arkiv
Sorter etter tags
Følg oss
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page