top of page

Sunt snop til påske?

Sunt snop til påske

​Denne uken lanserer vår ernæringsrådgiver Randi Flesjø Online Snopkurs med Sprudlende Sunn. Sammen med sin kollega Linn Hansen har de utviklet sitt mestselgende kurs gjennom 6 år online, Snop og sjokkis kurs. Lær å lage deilig, hjemmelaget, sprudlende sunn sjokolade og lørdagssnop som gjør kroppen glad! Det er enkelt, sunt og sabla godt!

Kurset klikker du enkelt hjem via nettsiden til Sprudlende Sunn her. Innen 24 timer vil det dukke opp en video i mailinnboksen din som gir deg en grundig innføring i de ulike produktene vi bruker, vi lærer deg hvilke søtningsalternativer du bør benytte, tips for perfekt resultat uten bruk av sukker, og vi kokkelerer en hel haug med deilig snop og sjokolade. Med kurset følger et knakende fint oppskriftehefte du vil motta i posten innen et par virkedager.

Randi holder også kurs på forespørsel her på Helsehuset Greaaker. Vil du at Randi skal komme hjem til deg eller din bedrift er det også mulighet for det. Kursene er svært populære blant utdrikningslag, foreninger og eventer.

Aktuelle artikler
Siste artikler
Arkiv
Sorter etter tags
Følg oss
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page