Søk
  • Helsehuset Greaaker

🎉🎉KONKURRANSE🎉🎉

Oppdatert: jan. 22


Vinn et treningsprogram og en individuell kostplan som er tilpasset deg, av disse to motiverende jentene🥳🥳 Vi trekker en vinner som får en PT-time med fysioterapeut Marianne Thomesen Eriksen og en times kostveiledning med ernæringsrådgiver Randi Flesjø🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️ For å delta, følg Helsehuset Greaaker på Facebook og kommenter på dette innlegget✅✅ Tag gjerne også en venn som vil delta🎈 Vi trekker en vinner Søndag 19.01 kl 21.00.


Oppdatering!

Gratulerer til Ann-Kristin som vant konkurransen vår🥳🥳

Er du interessert i et tilbud med trening og kosthold, kontakt oss gjerne🤩 Et nytt tilbud lanseres på Helsehuset Greaaker den kommende uke🎉🎉 Lykke til🎉


0 visninger

 Eikveien 22, 1718 Greåker

Midt mellom Fredrikstad og Sarpsborg  

NB. Bedriftshelsetjenesten Ringvoll og Høyden har samme adresse, men eget telefonnummer: 69 25 31 06

* Ved henvendelese på e-post eller kontaktskjema vil du bli kontaktet innen to virkedager. Hvis det haster, eller ved avbestilling, ring vårt telefonnummer eller kontakt din behandler direkte. Resepsjonen er bemannet mandag-fredag 0900-1400, og det vil i dette tidsrommet primært være enklere å komme gjennom per telefon.