Søk
  • Helsehuset Greaaker

Kjære Yogainteresserte!


Nå nærmer det seg siste kursuke dette semesteret og Yogaskolen i Sarpsborg takker for nok et flott yogahalvår. Fra høsten av samler vi alle kursene våre på Helsehuset Greaaker og Frode Henriksen overtar som ny daglig leder av Yogaskolen i Sarpsborg. De nye kursene starter i uke 34 og vi håper at vi ser mange av dere til høsten. Både Frode og Vigdis er forøvrig ferdig utdannet MediYoga lærer- og terapeut denne våren.

Timeplan høsten 2017 på Helsehuset Greaaker

(Ingen yoga i høstferien uke 40)

Påmelding til alle kurs skjer til Frode,

e-post: frode@prana.no / tlf. 45 95 04 50

eller direkte til yogalærer.

Vigdis Leiulfsrud: tlf. 41 30 76 35

Liv Førrisdal: tlf. 90 06 12 17

Sommeravslutning med Gongbad på Helsehuset Greaaker

Gi deg selv en unik og avspent opplevelse og gå sommeren i møte med alle kroppens celler vibrert i balanse!

Et Gong Bad er en konsert, meditasjon, avspenning og terapi. Alt på en gang! Gong Bad har ingenting med vann å gjøre. Et Gong Bad er en vakker, meditativ opplevelse der hele du blir badet i lydvibrasjonene fra hellige gonger, syngeboller og andre vakre instrumenter. Instrumentene og særlig gongen lager lyder de fleste av oss ikke har hørt maken til før. Hjernen/sinnets naturlige reaksjon på all lyd er å finne logikk i lyden. Gongen overgår sinnets kapasitet til logikk og tvinger det til å spenne av – noe som gjør at man kan komme inn i en dyp meditativ tilstand under et Gong Bad.

Tid: Fredag 16 juni. Kl 17.00-18.30. Begrenset antall plasser, meld deg på!

Investering: 250 kr i kontant eller til kontonummer 9801 26 70249.

Påmelding via e-post: frode@prana.no 

Påmelding via SMS: 459 50 450. Påmelding er bindende og nødvendig.

Med ønske om en riktig god sommer!

Namasté

Frode, Liv, Vigdis, Omar og Grete.

Tlf. 45 95 04 50

www.prana.no


0 visninger

 Eikveien 22, 1718 Greåker

Midt mellom Fredrikstad og Sarpsborg  

NB. Bedriftshelsetjenesten Ringvoll og Høyden har samme adresse, men eget telefonnummer: 69 25 31 06

* Ved henvendelese på e-post eller kontaktskjema vil du bli kontaktet innen to virkedager. Hvis det haster, eller ved avbestilling, ring vårt telefonnummer eller kontakt din behandler direkte. Resepsjonen er bemannet mandag-fredag 0900-1400, og det vil i dette tidsrommet primært være enklere å komme gjennom per telefon.