Søk
  • Helsehuset Greaaker

Lik og følg oss på Facebook og Instagram


Helsehuset Greaaker kan du følge både på Facebook og på Instagram. Her vil det være oppdateringer fra klinikken, nyheter og nyttige tips. Du kan søke opp Helsehuset Greaaker på Facebook, lik siden, og du vil automatisk få oppdatering på din newsfeed. På samme måte kan du søke opp Helsehuset Greaaker på Instagram og trykke følg. Eventuelt kan du følge linkene til vår Facebook og Instagram-side.


0 visninger

 Eikveien 22, 1718 Greåker

Midt mellom Fredrikstad og Sarpsborg  

NB. Bedriftshelsetjenesten Ringvoll og Høyden har samme adresse, men eget telefonnummer: 69 25 31 06

* Ved henvendelese på e-post eller kontaktskjema vil du bli kontaktet innen to virkedager. Hvis det haster, eller ved avbestilling, ring vårt telefonnummer eller kontakt din behandler direkte. Resepsjonen er bemannet mandag-fredag 0900-1400, og det vil i dette tidsrommet primært være enklere å komme gjennom per telefon.