Søk
  • Helsehuset Greaaker

Sarpsborg Arbeiderblad på besøk på Helsehuset Greaaker


Jeanett Olavesen, fra Sarpsborg Arbeiderblad, var i dag innom Helsehuset Greaaker for å intervjue Marianne Eriksen. Marianne er i tillegg til fysioterapeut også akupunktør. Temaet for intervjuet var hvordan Marianne jobber med akupunktur. Videointervjuet vil bli publisert på SA sine nettsider som en del av en intervjurekke. Vi gleder oss til å se resultatet.

Les mer om akupunktur, eller fysioterapeut og akupunktør Marianne Eriksen.


0 visninger

 Eikveien 22, 1718 Greåker

Midt mellom Fredrikstad og Sarpsborg  

NB. Bedriftshelsetjenesten Ringvoll og Høyden har samme adresse, men eget telefonnummer: 69 25 31 06

* Ved henvendelese på e-post eller kontaktskjema vil du bli kontaktet innen to virkedager. Hvis det haster, eller ved avbestilling, ring vårt telefonnummer eller kontakt din behandler direkte. Resepsjonen er bemannet mandag-fredag 0900-1400, og det vil i dette tidsrommet primært være enklere å komme gjennom per telefon.