Søk

Følg med!!!

1. desember lanserer vi årets adventskonkurranse og premie. Konkurransen vil i år være på Instagram. Søk oss opp der, følg oss og følg med!! PS. Årets premie er av det virkelig gode slaget.

Vanskelig å komme i gang med trening? Mangler du motivasjon? Da hjelper det å sette seg noen mål.

Alle vet vi at trening er viktig for en god helse, og at fysisk aktivitet påvirker både fysiske og psykiske faktorer (1). Men hvorfor er det da allikevel så mange som 1 av 4 voksne på verdensbasis som trener for lite? (2). Det kan vare mange grunner til dette. Men med riktig motivasjon, kan det bli lettere å komme i gang med og opprettholde jevnlig fysisk aktivitet. Å sette seg mål med treningen vil være en viktig del av dette. Man bruker å ha både kort- og langsiktige mål. Her på Helsehuset Greaaker har vi flere fysioterapeut som kan hjelpe deg med å legge opp ett treningsopplegg, uahengig av hva slags mål du har. Vi har alle en felles interesse for trening og har hver vår ulike treningsb

Vi kan rygg!

Ryggsmerter kan skyldes en rekke årsaker; Leddgikt, prolaps, slitasje, overbelastning, ømme muskler osv. Ofte er det flere årsaker til smertene, hvor både arvelige faktorer og miljø påvirker. Dette inkluderer blant annet din generelle helse og treningstilstand. For å kunne avgjøre hva som er årsaken til dine ryggsmerter gjøres det i klinikken alltid en grundig undersøkelse. Videoen over illustrerer en typisk ryggproblematikk med oppfølging av kiropraktor. Dette er dog bare et eksempel på hva som kan gjøres, og behandling tilpasses alltid den enkelte. Har du problemer med ryggen, oppsøk en behandler du stoler på. Les mer om kiropraktor Are Hammern her, eller mer om kiropraktikk her. #kiroprak

Ny og bedre telefonløsning for sentralbordet på Helsehuset Greaaker

På grunn av den siste tidens problemer med telefonløsningen har vi besluttet å bytte leverandør per fredag 02.11.18. Den nye løsningen gjør at våre kunder lettere kommer gjennom på vårt hovednummer. Telefonnummeret er det samme: 69 14 48 40. Du kan selvfølgelig, som før, benytte ansattes direktenummer eller bestille time på online booking.

 Eikveien 22, 1718 Greåker

Midt mellom Fredrikstad og Sarpsborg  

NB. Bedriftshelsetjenesten Ringvoll og Høyden har samme adresse, men eget telefonnummer: 69 25 31 06

* Ved henvendelese på e-post eller kontaktskjema vil du bli kontaktet innen to virkedager. Hvis det haster, eller ved avbestilling, ring vårt telefonnummer eller kontakt din behandler direkte. Resepsjonen er bemannet mandag-fredag 0900-1400, og det vil i dette tidsrommet primært være enklere å komme gjennom per telefon.