Søk

Vi ønsker Jon Åge en tørr asfalt høst

Jon Åge er pasient hos oss ved Helsehuset Greaaker etter alvorlig sykdom som har gått ut over gangfunksjon og balanse. Fysioterapeut Tommy Aasli har fulgt opp pasienten i trening med fokus på neuromuskulær trening for å gjenvinne mest mulig av gangfunksjonen. Hjerte- og lungetrening Et ledd i behandlingen er å legge til rette for aktiviteter som gir hjerte- og lungetrening. Da løpsaktivitet ikke er mulig for denne pasienten, er det tilpasset 3 hjulssykkel med ekstra elektrisk drahjelp. Sykkelen gir pasienten bevegelsesfrihet og sommeren som nå er på hell har gitt Jon Åge mange lange treningsøkter. Dette har gitt ham vektreduksjon og bedret kondisjon. Vi har vært med i prosessen med tilpassin

Ut og løp

Om målsetninger og Oslo Maraton Oslo Maraton 2018 ble arrangert lørdag 15.09. Fra Helsehuset Greaaker deltok kiropraktor Are Hammern på 10k. Han løp sammen kona og det var mange som løp «ifølge» for å pushe hverandre. Totalt deltok ca 20 000 mennesker på en flott høstdag i Oslo. Vi ved Helsehuset Greaaker ser klar verdi i å sette seg mål på sikt. Det et lite lurt å bare melde seg på langløp som hel- og halvmaraton uten å ha en solid grunntrening. Sett delmål over en lang periode og tenk variasjon i trening med tempo og lange rolige turer. Riktig fottøy er viktig spesielt ved lange asfaltløp. Løpsteknikk Fysioterapeut Tommy Aasli som sto «ringside» under Oslo Maraton, så mange forskjellige lø

Telefontrøbbel

Vi har hatt noe telefontrøbbel de siste ukene. Dette skal ifølge vår leverandør være i orden igjen, men vi opplever at det er noe ustabilt. Feilen ligger hos vår leverandør, ice.net, og du kan lese mer her.

Telefontrøbbel

Vi beklager, men vår leverandør av teletjenester har igjen problemer. Dette kan dessverre føre til at man ikke kommer gjennom på Helsehuset Greaakers hovednummer. Du kan lese mer på tek.no her. Det kan være enklere å nå din behandler direkte (se etter din behandler her).

 Eikveien 22, 1718 Greåker

Midt mellom Fredrikstad og Sarpsborg  

NB. Bedriftshelsetjenesten Ringvoll og Høyden har samme adresse, men eget telefonnummer: 69 25 31 06

* Ved henvendelese på e-post eller kontaktskjema vil du bli kontaktet innen to virkedager. Hvis det haster, eller ved avbestilling, ring vårt telefonnummer eller kontakt din behandler direkte. Resepsjonen er bemannet mandag-fredag 0900-1400, og det vil i dette tidsrommet primært være enklere å komme gjennom per telefon.